O nama

Bavimo se proizvodnjom i prodajom suvenira i poklona neprekidno od 2000. godine i sa ovim projektom želja nam je cjelokupno poslovanje podignuti na novu razinu suvremenog poslovanja.Bavimo se prvenstveno proizvodnjom ručno izrađenih suvenira i darova od keramike, stakla i metala.

Osim vlastite proizvodnje suvenira bavimo se otiskom na razne druge proizvode npr. majice, kape, privjesci, olovke, upaljači, pepeljare, čaše, šalice … - kategorija tekstil i promo. Na sve artikle iz našeg asortimana gratis vršimo oslikavanje ili otisak mjesta tj. naziva vaše tvrtke.

Nastojimo proizvoditi proizvode koji su uporabni te pogodni za darivanje ili promidžbu turističkih društava, poduzeća, stranki ili slično. Nudimo mogućnost izrade keramičkih i staklenih suvenira, te nakita prema vašim idejama i vašem dizajnu. Sposobni smo izaći u susret posebnim zahtjevima i idejama kupaca i tako postojeće proizvode prilagoditi njima.

Projekt SUVENIRI.COM je osmišljen da na najmoderniji način predstavi i ponudi široki asortiman domaćih suvenira vlastite proizvodnje i u „2nd hand“ kategoriji raznih hrvatskih proizvođača koji se susreću sa poteškoćama samostalnog predstavljanja na tržištu.

Web shop dostupan je kao bi upotpunio ponudu i olakšao narudžbe za razne suvenirnice, darovne dućane i poklon galerije koje žele imati Hrvatske proizvode u svojoj ponudi.

Firme koje pronalaze potrebu za ovakvom vrstom promocije originalnim Hrvatskim proizvodima su također dobrodošli kao veleprodajni kupci kojimasmo spremni na zahtjev individualizirati i prilagoditi svaki od proizvoda sa web shopa i otisnuti ime grada, osobe, firme i slično.

Misija SUVENIRI.COM portala

Olakšati posao narudžbe, dostave i plaćanja preko jednog jedinstvenog portala kojemu je dugogodišnji cilj objediniti sve kvalitetne i pouzdane proizvođače suvenira i darova u jednu cjelinu.

Dobrodošli na SUVENIRI.COM i želimo Vam ugodnu kupovinu!