Web shop

Vlasnici suvenirnica, darovnih dućana, poklon galerija i svi ostali koji se pronalazite kao naši potencijalni kupci želimo Vam dobrodošlicu na naš webshop.

Ponuda suvenira i poklona na našim stranicama pretežito je vlastita proizvodnja a ostali proizvodi odabrani su sa strane našeg prodajnog tima koji već godinama radi direktnu prodaju suvenira i u stalnom su kontaktu sa našim partnerima trgovcima.

KAKO se koristiti web shop–om?

1. REGISTRACIJA

Unesite svoje podatke te započinjete svoju kupovinu željenih proizvoda!

2. ODABERITE NAČINPLAČANJA

Na plaćanje po predračunu ostvarujete 10% rabata, dok za plaćanje pouzećem ostvarujete 5 % rabata. Ukoliko imate dogovorenu suradnju s nama putem ugovora (uz bjanko zadužnicu) možete odabrati plaćanje po ugovoru.

3. IZRADA

Nakon što odaberete proizvode i oblik plaćanja mi dobivamo Vašu narudžbu koju isti dan prosljeđujemo u, u roku od 7 dana od narudžbe Vam pošalju naručenu robu. OBAVEZNO navedite ukoliko želite ime grada ili firme na naručenim proizvodima jer ukoliko je to moguće biti će odrađeno za Vas potpuno besplatno.

4. BESPLATNA DOSTAVA

Narudžbe od 2000,00 kn i više častimo besplatnom dostavom preko partnera CITY EXPRES dostavne službe od vrata do vrata. Za manje narudžbe snosite troškove slanja sami od 35,00 kn za pakete do 5 kg.

5. PRODAJA

Napravite kalkulaciju prije nego što dobijete robu preko narudžbenice koju ste dobili prilikom narudžbe na webshopu. Po primitku robe sve je spremno za slaganje po policama, roba uvedena, deklaracije su polijepljene i prodaja kreće.